Personliga Lån

Uppkomsten av personliga lån

Sue driver sin dotter till en uppföljning läkarbesök för ett brutet ben, funderar på att betala hennes senaste läkarräkningar. Hon frågar Siri, ”Hur får jag personliga lån?”

Jack har nyligen startat en liten Food Truck företag som säljer tacos. Försäljningen blomstrar, men det är hans kreditkorts sal Don. Han vill ta ut ett personligt lån för att betala av de hotande räkningar. Och konsolidera sin skuld, men är inte säker på var du ska börja.Personliga Lån

Om du, som Sue och Jack, har hört talas om personliga lån men befinner sig googla ”hur man får ett personligt lån från en bank.” Du är inte ensam. Många amerikaner har forskat och tagit ut personliga lån nyligen. 1 antalet personliga lån steg från 16 900 000 till 19 200 000 från 2017 till 2018,1 om du tror att det är en massa dollar flyter runt, du har rätt. Den totala balansen för alla personliga lån ökade från $102 000 000 000 i början av 2017 till $120 000 000 000 i början av 2018,1

Vad är avbetalnings lån?

Ibland personliga lån kallas en avbetalning lån, men de två termerna betyder verkligen samma sak. Personliga lån kan användas för en massa olika saker, som är en del av skönheten.

För att få ett personligt lån, måste du först ansöka om en från en bank eller online finansiella företag. Alla som ansöker kommer inte att kvalificera sig. Men om du gör det kan institutionen låna ut ett visst belopp, till exempel $10 000. Sedan betalar du tillbaka det under en viss tid.

Varje betalning brukar kallas en avbetalning. Du kan till exempel ha en månatlig betalning, eller delbetalning, på $300 varje månad. Du är vanligtvis skyldig detta belopp varje månad under ett visst antal år tills du betalar tillbaka hela beloppet.

Säkerheter och personliga lån

Personliga lån är vanligtvis osäkra. Det innebär att personliga lånekrav inte inkluderar säkerheter för att backa upp lånet. 2

Säkerheter är en tillgång, som en bil eller hem. Som kan användas för att betala tillbaka lånet om du inte kan skicka in betalningar under en lång tid.

Om ett lån kräver säkerheter, det kallas ett säkrat lån. Ett bostadslån eller ett billån skulle betraktas som ett lån med säkerhet. Hur fungerar de? Tja, till exempel, när du tar ut en inteckning, hemmet används vanligtvis som säkerhet. Om du missar alltför många inteckning betalningar, finansinstitut som lånade pengar kan ta ditt hem i gengäld för de pengar du fått och kunde inte återbetala.

Eftersom personliga lån inte kräver säkerhet, det innebär att intresset ibland kan vara högre. 2 ränta är en avgift för att använda bankens pengar. Denna ränta ingår vanligtvis i dina månatliga avbetalnings betalningar.

Ett personligt lån för att betala av skulden

Att ta ut ett personligt lån kan också vara ett sätt att konsolidera skulden. Detta är tanken på att sätta alla dina skulder tillsammans. Om du har flera olika skulder och har svårt att hålla koll på dem, kan det vara lättare att fokusera på att skicka ut bara en betalning om du kombinerar dem till ett personligt lån.

En annan viktig fördel med personlig lån konsolidering för skuld är att du kan få en lägre ränta. Om du har kreditkortsskulden på några olika kort som har en hög ränta. Kan du få en avbetalning lån för att betala av kreditkortsskulden. Istället för att betala av flera skulder med höga räntor. Kan du arbeta mot att betala av ett personligt lån för att betala mindre totalt.

För att få ett djupare i hur avbetalnings lån arbete, överväga dessa två scenarier.

Använda ett personligt lån för att komma tillbaka på rätt spår
Sue dotter bröt nyligen benet. Medan hennes dotters känsla mycket bättre. Lämnade incidenten Sue med några extra läkarräkningar hon inte väntade.

Av denna anledning, Sue söker hjälp för att få de medicinska räkningar betalas. Hon bestämmer sig för att se om ett personligt lån kan vara lösningen. Efter frågar Siri hur man ansöker om ett personligt lån. Sue lär hon kan ta en ut genom en bank eller online långivare.

Eftersom hon inte behöver säkerheter för denna typ av lån, känns Sue bekväm att ta ut ett lån för $5 000 med en 8% ränta. Hon kommer att göra en utbetalning på cirka $100 varje månad i 5 år för att betala av det personliga lånet. 3 genom att ta ut ett personligt lån, Sue kan vara bättre kunna hantera denna oväntade bekostnad utan att det är en enorm ekonomisk slag.

Använda ett personligt lån för att konsolidera skulden

Jack hade väldigt lite besparingar när han startade sin Food Truck-verksamhet. För att betala för leveranser använde han sina kreditkort. Han har nu saldon på $5 000 på två kort, och ett kort med en balans av $10 000. Det är $20 000 av skuld som måste betalas av.Personliga Lån

Jack undersöker hans alternativ och får reda på att han kan få en $20 000 personliga lån för att betala av sin skuld. Jacks kreditkort har höga räntor, som sträcker sig från 10% till 20% på saldon. Istället för att betala hundratals dollar på ränta, kan han spara genom att sätta ihop beloppen i ett personligt lån för att fokusera på att betala av klumpsumman på $20 000.

Låna pengar utan UC här! Och testa utländska casinon.